Hgnvgj

Jag vill skrika, jag vill gråta, jag vill slå något. Nej någon!!! Alltså, har aldrig varit så här sur. FUCK MY LIFE!!!!!!!


Forever and ever

Hejsan!
Idag har jag varit i stan med Fanny och skulle fixa en massa grejer men jag kom hem tomhänt. Blev så sjukt sur på mig själv. Jag som var så shopping-sugen :( nåja, annars har jag bara njutit av vädret!
Dagens outfit:


header

bara tillfällig, tills jag har fått ordning på skiten!

You won´t leave me alone

Hejs!
Är helt själv hemma, börjar bli en vana alltså.. forever alone, inte ens en av mina 3 katter är inne eller här. #ledsen
Igår så var Johan här, jag åkte in till stan, såg på hansa sen åkte jag hem igen. Runt 6 så kom My och så åt vi mat. Sen efter någon timme kom Ponus, Danne, Lucas, Gustav och Simon. Vi hängde lite sen så åkte vi mot stan. Väl i stan hamnade vi hos Alice. sjukt roligt och mysigt med underbara vänner! ♥ Jag, Johan, Lucas och My åkte till Lucas och sov.
Idag då, vaknade hos Lucas. Handlade lite med J&L sen åkte vi hit, till Fröjel. Åt mat, lyssnade på musik. Och för typ en halvtimme sedan åkte dem.
Annars har jag faktiskt inte ett enda skit o säga. hehe, peace out!
Fiiiiiin vän, love u ♥

Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Hejhej!
Hänger i mitt fina fönster och tittar på Johan när han ser bb, jag har missat as mycket så jag vill inte se dagens avsnitt redan men Johan berättar allt så jag får väl hoppa ner till honom och titta!
Nu är min uppsats äntligen inlämnad, dock vet jag inte om det är bra. Jag vet att jag hade kunnat gjort så jävla mycket bättre men jag suger så mycket så jag har inte lagt ner tid på det. Hade jag gjort det hade jag nog iaf blivit nöjd. Men jag ska ute klaga, det är ju faktiskt jag själv som satt mig i den här situationen. Aja, har inte mycket mera att säga, lördag är det en heldag med innebandy. Först herrmatch sen ska vi spela! :) nästa helg är det hela hallen gungar, vilket innebär att jag ska träffa mina fina! Ska även leka med rebecka HELA den helgen, jippie :D jag taggar galet!!!
Jäklar va det är kul att skriva från min telefon, hade kunnat skriva hela natten. Men lugn kompisar, det ska jag inte göra! :)
Nu, bb! Sov gott, puss!


Petter <3

Helt sjuuuukt hur bra Petter är! Förstår det inte..


Tjafsa med alla mina boys boys

Hejsan! Sitter på bussen på väg till skolan och hade inget bättre för mig så tänkte att då slänger jag in ett inlägg lite snabbt! ;) idag har vi en helt okej skoldag, engelska och religion så inget överansträngande :) efter skolan så ska jag springa runt på hemse och göra lite grejer sen så ska jag träna! Woop :) njut av solen idag vänner, våren är här på riktigt :D pusssss


Still be home

Hejs
Sitter i mitt fönster med min iPhone och inser hur otroligt patetiskt livet kan bara. Precis emo-bloggat ur mig all ilska, gråt och mycket mer. Jag borde inte sitta hemma för allt jag gör hemma är att tänka och jag vill verkligen inte. Bort bort bort!
Annars då? Igår var jag i stan, och nej jag är inte bakis. Långt ifrån det om jag ska vara helt ärlig, känns....... Ah, ingen kommentar. Skolan suger fast ändå inte. Hatar allt, älskar allt. #humörsvägningar
Nu ska jag fortsätta mitt fönster-häng. Natti


kom ut med mig, i solen och bara le

Halloj!
Lovet började bra, tillbringade ungefär 3dagar med Johan vi bara slappade, lekte lite med Beckis o ah njöt av livet helt enkelt. Sen så blev pojken sjuk så han drog hem. 
Har även sett lite krullis, Mosis gick vidare till final och vann hela skiten. Jag har en duktigt lillasyster kan jag ju bara säga! Torsdags lekte jag med Elin, vi drog till lite boys och hängde SKIT MYSIGT. Något som inte är så mysigt är att jag har blivit sjuk och idag ska vi spela den viktigaste matchen på året typ, känns skit surt. livet suger. nåja, jag tänker vara med ändå och ge så gott jag kan! Heja på oss är ni snälla!
Imorgon är det skola igen, känns helt sjukt. Lovet har gått alldeles för fort :(
Det var allt för mig, kisses
En väldigt snygg vän har jag♥

RSS 2.0