så vad om vi röker på? så vad om vi blir fulla? det är så det ska vara, vi lever unga, vilt och fritt

PARTY, jag är så sugen på att parta. Eller typ bara sitta i en bil, dunka hög musik. Stanna på något mysigt ställe, göra en eld och mysa. nej, men fuck off. För jag är helt slut efter ha gått i skolan idag. Eller det behöver ju itne vara skolans fel. Igår var jag och Agnes i stan och partade lite. När vi kom in vandrade vi bort till 37b, vi förade med Agnes och Clara, och sen drog vi vidare till Thor. Där var Thor, Felix, Daniel och Timmy. Efter en stund kom Linnea och Alvina också. Det var lagom kul, eller nej. Det var kul, underbara vänner som har varit galet saknade! ♥ När vi var "färdiga" hos thor så drog vi bort till Eddie, där var jag en jättekort stund sen så drog jag ut med boysen och skulle hitt på lite bus. Men då kom precis Johan in till stan och killarna stötte på lite problem, så jag hämtade Agnes, sen gick hon jag och Johan till bussen och åkte hem. Det var så skönt att komma hem!
Skolan idag då, det sög. Samhällskunskap på förmiddagen redovisning om katter det gick dåligt. Sen var det matte, och det har verkligen förstört HELA min dag. All min hat går till min mattelärare, fuck you.
Nu ska jag se på Entourage och inse vilken otroligt idiotisk människa jag är som inte går ut till min stackars häst. Fäller en liten tår för honom. hej
en väldigt fin vän som gjorde min gårkväll till något alldeles extra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0