power

emelie ligger och sover lite brevid mig, har ingenting att säga typ. 5dagar kvar i skolan. herregud.
saknar typ alla redan, fast näe. vi hörs hej

HEMMA

tänkte bara säga att jag är hemma från Polen. Vi hade väl de bra, varmt och skönt. Slog ut en tand, jag och Thed bråkade lite. men det löste sig, efter 1 timme och en massa tårar så var min tand hel igen. dock inte lika dan som förut men jag dör inte.
så fort jag kom hem igår så gick jag ut till min älskling, han tyckte det nog var lite konstigt att jag kom ut till honom mitt i natten men herregud va värt det va! :D kärlek till honom
har inte fått över bilderna, men ska försöka skynda mig!
pusshej
jag älskar dig vännen! ♥

time is running out

hejhejhej!
har varit ensam hemma hela helgen. eller underbara emelie har hållit mig sällskap. och i fredags kom även lite felera och höll oss sällskap, sjukt mysigt! igår gjorde vi inte mycket, sov... köpte pizza, snacka skit. vi somna tidigt som attan sen satt vi uppe hela natten typ. hah nåja. och idag har jag ridit, sen har vi varit ute vid hoburgen och ätit och nu sitter jag i stånga och funderar på vad jag ska ha med mig till Polen. åker ju faktiskt på onsdag! :)
sara kommer snart, hej

let the games begin

hola!
inget att säga, mitt liv består av plugg och ridning. så finns inget intressant att säga :)
jag försöker höra av mig så mycket som möjligt, pussn

älskling, för mig är du underbar

hästar hästar, helt seriöst hela dan. gick upp kvart i sju för att jag skulle åka med Rebecka till puser o fota lite :) gick as bra för Rebecka, hon skriver säkert om det, så läs hennes blogg!
när jag var färdig där så gick jag hem till min saknade häst, i 4 timmar gosade jag med honom och red lite. när vi red ut var han så jävla fin, pigg men inte stark. helt perfekt häsjävel jag har alltså! ♥
middag hos morfar och mormor ikväll, sen kanske jag åker till Sara. det visar sig ;)
ha en grym kväll!

vi hade satt kursen

hejhejhallå
jag är helt enkelt sämst på att blogga, borde få pris fan! juste, valborg. blev bra. vi var ett gäng här hemma i stånga, softade lite o så :) annars så händer det inte så mycket, np prov i matte häromdan. gick rent åt helvete, ett prov har aldrig kännts så kasst. men jag fick VG sammanlagt i svenskan, nöjd. och så kammade jag hem ett MVG på läsloggen också, förhoppningsvis höjer jag mitt g till ett vg!
ikväll då, händer typ inget. blir väl lite chill med lite personer, mjuuuukt. imrg så ska jag upp sjukt tidigt, rebecka hämtar mig 8 ? för att jag ska se på hästar.... hmm, nåja! heja beckis!
efter det så åker jag till min älskade häst, ska mysa musten ur honom!! :D
kom på att jag skulle ju göra en ny header, och tro det eller ej men jag gjorde faktiskt en. det blev inte rikigt som jag tänkt mig så jag får göra en ny. nu ska jag pysa! pusssss
sommras, tältning i linde? med Linnea, Niklas & Edvin :)

RSS 2.0