bye bye hollywood hills

hej! fick reda på att edvin nyström läste min blogg så detta inlägg tillägnar jag honom!
sista fiket imrg, för alltid troligen. sorligt sorligt! men fan va jag ska ha kuuuuul imrg! pussheeeej
kolla! hitta till och med en bild på honom!söt

.

att vara med dig är som att åka berg o dalbana, det är läskigt.. speicellt när man är höjdrädd. man vet aldrig vad som väntar, nerförsbackarna att så förbannat roliga men ska det komma en nerförsbacke måste det finnas en uppförsbacke och det är det som gör mig rädd. rädd för att aldrig komma ner igen.

varför vill du riva ner mitt stängsel?


9 dagar kvaaaaaaaaaaar tills jag slutar! 2 dagar kvar till fiket! 11 dagar kvar till kubb-vm! asså mitt liv kan fan inte bli bättre! galet lycklig!
hade fiiint!
tänker inte ge upp. det är jag mot dig, ge dig bara.

jag vet knappt ut eller in

18 dagar kvar på jobbet. fy tusan va skönt. det är kul att göra något men faaaaaaaaaaaan rent ut sagt va jag ska göra vad jag vill när jag är ledig. mohahha.
helgen får vi nog se hur den blir..... -.-
foto: moi plats: skåne

get busy

gissa vad? jag har varit ute och sprungit med calle! hah, fan va skönt det var! jobbigt, men skönt. ska sluta med cigg, festandet och onyttigheter nu fan och börja fokussera på motionen och hälsan. hur bra kommer det gå? hmm, håller väl en vecka sen trillar jag väl tillbaka till träsket. nåja, ett litet tag kan jag ju försöka. höhö, på lediga dagar iaf ;)
annars då.. jobbar på, pengar pengar. har inte mycket annat att skriva. saknar min emelie så mycket att det gör ont. hur ska jag klara mig utan dig? ofattbart. kommer inte funka, herregud. chocken har fortfarande inte lagt sig.
hejda, blev fett depp nu ..

oh black betty

tänkte bara säga att jag lever. otroligt nog. hehe, middag hos moster. annars vet jag inte vad som häääänder. hejda

partaja

hellluuu, ska snart gå bort till campingen. dricke, killar och ha så jävla kul ska jag göra ikväll! asså är typ fett nere så måste tagga till. vettefan hur jag ska lyckas bara... -.-

hejdaa

in this river

mohahhahahah, det är snart stångaspelen och jag är såklart övertaggad! satan va kul jag ska ha de.
har absolut inget mera att skriva förutom att jag vill att det ska bli torsdag, eller fredag. spelar ingen roll! :D bara deet kommer igång. nej, nu ska jag rida. pusshejehejhejeh

.

du är det finaste jag har älskling, ♥

this is gonna be a good life

jobb jobb jobb = peeeengar! stångaspelen snart, taggad till tusen och lite mer!
öhm, finns inte så mycket att säga, blivit sjukt mycket spontanagrejer på sistone, vilket är så jävla sommar och underbart så jag dör.
sara är här och dör åt en hemsk bild som hon tog på mig idag. nåja, lite för mycket ointressant info.
puss på er
grrrr

RSS 2.0