Pettson&Findus Glömligheterna
När vi möter gubben Pettson och Findus den här gången vaknar Pettson upp av att det droppar in regnvatten på hans stora näsa. Hönsen har redan tröttnat på det läckande hönshuset och i protest breder de ut sig i köket, spelar bridge, stickar, kacklar och dricker kaffe. Ett åskväder närmar sig, så gubben får bråttom med taket, lösningen för en uppfinnare som Pettson blir inte helt överraskande en maskin som kastar upp takpannor på taket. Som vanligt med Pettsons uppfinningar så blir det aldrig riktigt som han tänkt sig, och det hela slutar med att gubben trillar av taket och tappar minnet.
Så Findus får ta allt från början och berätta om hur de både träffades när kattungen kom hem till den ensamma gubben i en låda med gröna bönor (därav namnet Findus). Han berättar om skattjakten de hade på grannen Gustavssons tomt och om den gången när en rockstjärna landade på deras tomt i en luftballong och Findus blev DJ.

min egen åksikt : Jag älskar pettson och findus ! dom är så jävla mysiga. men det var lite kasst att findus har fått en ny röst :( aja jag kan rekomendera den iaf :) man blir glad i hela kroppen av att se den filmen ! :D

Pusspuss

Kommentarer
Postat av: janine

alltid :DD

kram

2010-02-05 @ 09:29:37
URL: http://janineaxen.blogg.se/
Postat av: elineliasson

HAhahahhahahahah gullig du är<3

2010-02-05 @ 10:41:52
URL: http://boneface.blogg.se/
Postat av: simone

Så sött :D

2010-02-05 @ 10:51:14
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Terese Båtelsson - don't stop beliveing

Yess äntligen en till som tkr som jag !! :D:D<33

2010-02-09 @ 17:50:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0